onsdag 20. august 2008

Så er gutten vår begynt i barnehagen

I går var første dag i barnehagen for Emil.
Han skal gå på en helt ny barnehage der bygget som Emil skal gå på hadde første dag i går.
Både pappaen og jeg var med hele tiden. Vi var der i fra kl 10 -12 i går og det gikk kjempebra.
Jeg hadde jo egentlig ikke tenkt noe annet med Emil som er så utadvendt og lite redd folk, men jeg innrømmer at jeg var litt spent timen før vi skulle gå.

Barnehagetanten som skal ha ansvar for Emil heter Lena og hadde også sin første dag i går som barnehagetante.
Det var også 3 andre barn på innkjøring i går når vi var der. Det var Leander (3 år), Jørgen (2 år) og Lone (2 1/2 år). Senere på dagen skulle det komme 4 andre og de 6 siste som skal være på samme avdeling skal ha innkjøring neste uke. Litt greit å bli kjent med noen få om gangen, så klarer vi i alle fall å lære å kjenne igjen hvilke foreldre og barn som hører i lag og ikke minst på vår avdeling.
Ronny og jeg var i nærheten hele tiden, men Emil tok like så gjerne hånden på Lena og sa "Kom" til henne når det var noe nytt han ville vise. Nokså typisk Emil altså ;)
En annen barnehagetante - Maren - hadde med seg gitar og det likte Emil kjempegodt. Han sang og danset med.

I dag hadde vi dag 2 og Emil og jeg var der kl 9. Etter 40 minutter måtte jeg gå på jobb før Ronny kom 10:15. Jeg bøyde meg ned på huk foran Emil, som satt med Lena, for å fortelle han at jeg måtte gå, men at pappa snart kom. Jeg fikk så vidt bøyd meg ned før Emil sa "Ha det" og vinket. Da er det jammen ingen problem å gå fra han.
Ronny hadde også vært borte en time i dag, så når han kom for å hente Emil kl 13 hadde det blitt ramaskrik. Maren fant nemlig fram gitaren sin i dag også og da ville ikke Emil gå. Han ville synge og danse og være der lenger ;)

I morgen skal vi prøve full dag. Da leverer jeg han kl 9:30 og Ronny henter han kl 16:15, men selvsagt at vi kan hente han hvis det er noe, men ingenting tyder på det etter 2 dager.
Det er slik hverdagen kommer til å bli fremover nå...

Mamma måtte selvsagt ta litt bilder av barnehagegutten sin, men det ble ikke så mange og bra som jeg hadde håpet på, men noen som viser her.


Auuu. Dårlig bilde, men det er så typisk uttrykk på Emil når noe er litt vondt. Her er det sekken som ikke har kommet skikkelig på...


En ny hverdag begynnerHer har vi blitt møtt av styrer og ei som følger oss til avdelingen. Litt godt å holde pappa i hånden.Her i barnehagen hadde de jammen meg kjekke leker.Pappa må også bli med å leke litt.

5 kommentarer:

Jonna sa...

Så skjønn barnehagegutt!
Alltid spennende med en ny hverdag, så bra at han trives godt allerede.

Louise sa...

Det så jo ut som om han koste seg masse :-)

Anne sa...

Så herlig Emil er der han rundet hushjørnet med ny barnehage sekk. Kjempebra at han liker seg så godt i barnehagen fra første dag.
Det gjør det jo enda enklere både for mor og far når de skal gå fra barnehagen.

Jojo sa...

Ja,ja Grete! Ny fase! Men det der kommer til å gå helt fint - Emil er bare så herlig fortrolig, og dere har sørget for en flott start på livet. Godt jobba! ;-)

disa sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛