lørdag 28. februar 2009

Endelig data igjen

Laptopen min har vært på verksted i evigheter som dere ser ut i fra sist oppdatering...

I kveld har jeg laget 3 julekort. Jeg utfordrer meg selv til å lage 5 julekort hver måned, og jeg innrømmer at ofte sitter jeg slik som i kveld - siste dag i måneden med noen av de, men det er gull verdt når oktober/november kommer og jeg faktisk har litt julekort liggende.
Her er mine februarkort.

På de første her har jeg brukt Bazzill, Wassail juleark i fra Basic Grey, snøfnuggpuncher i fra Easy Punch, halvperler i fra Kaiser Craft, stempel i fra North Star Stamp og glitterlim i fra Ranger. Som alltid sverter jeg kantene med Nick Bantock.


Bazzill, mønsterark i fra 3ndy papir sine juleark 2008, stempler i fra North Star Stamp, snøfnuggpuncher i fra Easy Punch, halvperler i fra Kaiser Craft og glitterhjerte i fra Melissa Frances

Bazzill, det prikkete mønsterarket er i fra Imaginisce - det er også bradsene jeg har brukt, stripene er Fruitcake i fra Basic Grey, blomster og blader i fra Prima, stempel i fra North Star Stamp
4 kommentarer:

Irene sa...

Så fine julekort du har laget- det var forresten en lur ide og lage noen julekort hver mnd gjennom hele året. Tror nesten jeg må herme etter deg med den ideen- så sitter vel jeg også der den siste dagen i hver mnd :fnis:

mo9ca sa...

Åh...for en glup ide å lage noen julekort hver måned!! Som du sier så er det greit å ha noen kort liggende når førjulstiden kommer, er somregel nok å ta seg til av andre ting da :)

Anne sa...

ENDELIG en oppdatering fra deg. Kjekt å se at du er igang igjen med bloggen....har liksom helt glemt ut at du har blogg :-)

Kjempeflotte julekort. Likte spesiellt godt de to øverste som er brune. Gjør seg jammen meg de fine snøfnuggene.

Ønsker dere en fin søndag

Hannemor sa...

Så fint å høre litt fra din kant igjen! :)

Jeg blir så imponert over at du klarer å lage så fine julekort selv på denne tida, jeg! Det er jo veldig praktisk og en veldig god ide - men jeg tror ikke jeg hadde klart å få til julestemning i kortene mine nå jeg...ikke sånn som du gjør, i hvertfall!

Håper det står bra til! Titt innom knøttene hvis du har tid - flytting på gang! ;)

♥klem♥