onsdag 25. mars 2009

Mine kort for i år

Etter at datamaskinen min var på verksted har det blitt liggende masse bilder på minnekortene, men i kveld har jeg endelig fått lastet opp alle bildene og dermed også alle kortene jeg har laget så langt i år.
Det har blitt en del kurskort, men noe annet også... Her kommer noen.

Jeg er litt usikker på om dette kortet hører til i 2008 eller 2009, og om det kanskje allerede er lagt ut...
Jeg legger det uansett ut.
Jeg har brukt et dele-bilde, tags fra My Minds Eye, mønsterarkene er også MME, mens blingen er fra Prima og kartongen er Bazzill.

Et kort jeg laget til et barnekurs for 10 - 14 år. Jeg visste at alle var mellom 10 og 11 år, så da måtte jo Hannah Montana slå an. Bildet fant jeg på internett, ellers har jeg brukt Hannah Montana mønsterark - jeg tror det er fra SandyLion. Ellers har jeg brukt bazzill, blomstene er retropunch i stor og medium og sommerfuglen er Spellbinders. Både blomstene og sommerfuglen har fått litt glitterlim i fra Ranger på seg, og blomsten en knapp.

Et gnikk- og sprutkort med distress. Tekststempelet er fra Rogalandsplaten til NorthStarStamps, og de andre i fra AA-design. Brads i fra Making Memories og metallpynt i fra Tim Holtz + bazzill.
Et kort hvor jeg har brukt mønsterark i fra valentineserien til MakingMemories. De har jeg revet i biter og brukt Gesso i fra Ranger som lim og over arkene før jeg har sprayet de med Pearl glimmermist i fra Tattered Angels. Blomstene er fra Prima, halvperlene og tekststempelet i fra Kort og Godt, bazzill og glitterlim i fra Ranger. Bildet er dele-bilde.

Etter å ha laget en del enkle kort til nybegynnerkurs og til å ha som utstilling hos Familieskatter måtte jeg bare lage litt mer overdådige kort. Dette er ett av de. Her jar eg brukt Bazzill, mønsterark i fra K & Company som jeg har stemplet swirler på. Diecutswirlene er trykket ut i brun bazzill på Cricut og har fått et lag med Gull Glimmermist i fra Memories. Blomstene er hvite i fra Prima, men har også fått et lag med gull glimmermist på seg.
Stempelet er ett i en serie med DaVincidamer som er stemplet på glossy og fargelagt med Distress. Metallet inni blomsten er fra Unik Hobby - tror jeg, og bradramme og halvperler i fra Kort og Godt.
Blonden er noe vi har på Familieskatter.4 kommentarer:

Jonna sa...

Så nydelige kort du har laget!
Ville også tipse om at jeg har fått brukt det berømte uglearket jeg handlet hos dere, ligger nå ute i bloggen ;-)
Ha en fin helg!

Eva Helen sa...

Tok en tur innom deg og her var det mange fine kort du har laget.
Ett tips ,ta en tur innom Artsy bloggen og prøv deg på utfordringer og vinn premie.
Klem Fra Eva Helen.

Janne sa...

Så masse fine kort du har laget Grethe :o)

Anne sa...

Hoawww så masse kort du har laget i det siste. Likte godt det Hanna Montana kortet :-)

Vi må snart treffest igjen og mekke litt kort sammen.

Ønsker deg en videre fin uke.