søndag 21. februar 2010

1 LO og 3 julekort

Sist helg var vi 4 stk på scrappehyttetur og jeg laget bl.a. denne LO`en. Det er fra julebaksten med et juleark fra Gudrun Loennecken som vel er 2 år gammelt. Overskriften er med de nye chipboardbokstavene fra Prima. De brukes flittig for tiden ;) Hjertet er kakeserviett og rammen rundt teksten fra Tattered Angels. Halvperler fra Kaisers. Merk dere at jeg er godt i gang med julekortene for februar. Jeg har som mål å lage 5 stk i måneden, og jeg har allerede laget 4 av de *flink* Her kommer bilde av 3 av de.

Motiv fra Imaginisce malt med distress i oval og oval scallop fra Spellbinders, mønsterark fra Basic Grey sin Eskimo Kisses, snøfnugg i diverse størrelser fra Easy Punch, bling, metallhjørne fra Kort og Godt.
Mønsterark fra 3ndy Papir, bazzill, stempel fra Imaginisce som er malt med distress. Snøfnugg, sirkel og scallpop sirkel, bord og Label 8 fra Spellbinders, blader fra Prima som jeg har tatt sølv glitterlim på. Swirl fra Prima
Motivet atter en måned klippet ut fra Papirdesign i en ramme fra Tattered Angels, mønsterark fra Ladybug, tekst fra Norsk Stempelblad, swirl fra Prima, snøfnugg i 2 størrelser fra Easy Punch, halvperle og rundell fra Kort og Godt, brads fra Making Memories og fjær som vi har på Familieskatter.

4 kommentarer:

tangent sa...

Så skjønn bake-LO! Liker det rene oppsettet. Fine papirer du har brukt som passer utmerket til temaet.

Linda64 sa...

Flotte julekort og koselig LO.
Bra jobb med å få unnagjort noen julekort... Tenkte å bruke påskeferien til det samme :-)

Jonna sa...

Nydelig LO og lekre kort! Og for en skjønn liten baker... ;-)

Maren sa...

NYdelig layout, bakgrunnsarket passer perfekt! Kjempelurt å få laget noen julekort, det burde absolutt jeg også!