onsdag 31. juli 2013

Jul i juli

Der det finnes liv, finnes det håp sies det. Jeg kan ikke forstå hvorfor folk mener jeg ikke er flink til å oppdatere bloggen min? Hmmm.
Her kommer i alle fall månedens fem julekort, for Jul i Juli er et kjent begrep i scrappeverdenen ;)

På alle 5 julekortene har jeg brukt et av Maja Design sine juleark, og supplert med litt striper i samme serien på to av kortene.

Motivark fra Minnehjørnet, kakeserviett, Himalayan snøfnuggpunch fra Martha Stewart, tekststempel fra Storyteller og de nye halvperlene fra Melissa Frances.

Her har jeg brukt klistremerker fra Echo Paper, halvperlene fra Melissa Frances, tekststempel fra Storyteller og Acrylic Effects som snø.

Motivark fra Minnehjørnet, osteklut, halvperler fra Melissa Frances, Himalayan snøfnuggpunch fra Martha Stewart, tekststempel fra Stempelglede, og så har jeg drysset litt UTEE (Ultra Thick Embossing Enamel) fra Ranger på kortet og smeltet det. Jeg har blandet Pearl og Platinum.

Motivark fra Minnehjørnet, her har jeg brukt litt av fremsiden av det mønsterarket fra Maya som jeg har brukt på alle kortene for juli, kakeserviett, Himalayan snøfnuggpunch fra Martha Stewart og halvperler fra Melissa Frances. Chipboardene er noen vi har på tilbud hos Familieskatter til kr 15,- for 4 brett i pakken. Det var jammen meg mye fine i den pakken jeg kjøpte ;) De har først fått et strøk Gesso og så har jeg dabbet på dabbermaling - Pearl til slutt.

Motivark fra Minnehjørnet, tekststempel fra Storyteller, UTEE fra Ranger, osteklut og tilbudschipboardene + jeg har gått litt amok med Dabbermalingen rett på mønsterarket før jeg smeltet UTEE`en.

1 kommentar:

Sivic sa...

Se der ja, koselig med en oppdatering :)
Og kjempelurt å lage julekorta hele året.
Hvert år tenker jeg å starte tidlig, men som regel er jeg ute i siste liten...
Ha en fortsatt fin sommer, klem

Ps: kanskje du kan ta bort "roboten" ikke lett å skrive de rette bokstavene og talla for å godkjenne innlegget ...... please :)