søndag 13. juli 2008

JEG SKAL PÅ CHA!!!

Mandag for to uker siden fikk jeg sms i fra Lindy om jeg kunne tenke meg å bli med til Chicago på CHA. Det er en mulighet jeg ikke kan la gå fra meg, så jeg ga veldig klar beskjed til Ronny om at jeg kunne nok aldri tilgi ham hvis han nektet meg *knis*. Han forsto det, så tirsdagen kunne jeg ringe og gi beskjed om at jeg blir med så nå på tirsdag setter vi kursen langt vestover :D
Ronny starter ferien denne uken, så jeg er fullstendig klar over at denne turen ødelegger våre ferieplaner om å besøke Gommo (mormor) på 99 1/2 år på Geilo og slekten til Ronny i Sarpsborg. Jeg er nemlig borte i fra tirsdag til søndag og så skal jeg jobbe fredag og lørdag uken etter, mandag og tirsdag deretter og denne siste ferieuken skal jeg i utdrikningslag til
Gry på torsdagen og så er det bryllup på lørdagen, men slik ble det nå i år...
Jeg får heller se om jeg får tatt meg noen dager fri senere når den ordentlige jobbplanen er i gang og så tar med meg Emil til Geilo en liten tur.
Ellers nærmer det seg barnehagestart for Emil. Tirsdag 19. august er første innkjøringsdag, men før den tid skal vi feire 2-årsdag. Tenk at lille gutten snart er 2 år!


Over er det et kort laget med stempeltrykk i fra Landstoken.se malt med H2O-maling. Det blå arket er i fra Crate Paper og det rutete tror jeg er i fra Basic Grey.Et konfirmasjonskort med stempeltrykk i fra Whipper Snapper malt med distress, mønsterark i fra Basic Grey
Nok et konfirmasjonskort over samme lest som det ovenfor.

God-bedringskort med stempeltrykk i fra GCS ArtMount malt med H2O, og de samme arkene som på det første kortet.

Jeg er med i julekort utfordring der jeg skal lage 5 julekort i måneden, så her er ett av bidragene for juni måned.
Snømannen er i fra Whipper Snapper og er malt med H2O. Ellers er det bazzill. Den blå er tørrembosset med Cuttlebug sine embossingplater. Det runde stempelet er i fra Kreativ Hobby.

3 kommentarer:

Jonna sa...

God tur til Chicago! Skulle så gjerne vært med.... kjekk by!
Og kjempeflotte kort du har laget.

Anne sa...

Åååååååå jeg må jo bare få ønske deg en RIKTIG GOD TUR til Chicago. Kan tenke meg at reisefeberen er kommet i kroppen. Tenk snart sitter du på flyet og har mange kjekke dager foran deg.

Håper at dere finner masse kjekt til å ta inn i butikken.

Så masse flotte kort du har laget. Flesteparten av disse har jeg jo sett i virkeligheten, og jeg må jo bare si at de er enda finere da. Gleder meg til du kommer hjem igjen jeg til å få høre hvordan dere har hatt det.V får jo ha et nytt scrappetreff når du kommer hjem igjen.

GOD TUR og tenk litt på oss her hjemme også da :-)

Jojo sa...

Det sjørøverkortet var nyyydelig! Gleder meg til rapport fra CHA! ;-)