mandag 14. juli 2008

KLAR FOR CHA

Nå er jeg ferdig pakket. Jeg har en helt tom stor koffert og god plass i håndbagasjekofferten, så nå kan jeg bare shoppe som en gal ;)
Nå er det bare lommepengene som kan stoppe meg...
GLEDER MEG TIL CHA OG CHICAGO!!! Bare synd vi ikke har tid til å se mer av byen når jeg først reiser så langt.Jeg legger ved noen julekort jeg laget i helgen + det lilla som også tilhører julekortutfordringen i juli.

Stempeltrykk i fra Papilio malt med distress. Ark i fra Daisy D og Basic Grey.


Stempeltrykk i fra Hänglar og Stänglar malt med distress, ark i fra Daisy D, bazzill, tekst North Star Stamps og det runde "god jul"-stempelet er i fra Kreativ Hobby.
Et litt uferdig kort likt det ovenfor.
Her skal det på noen swirler eller kristorn, men jeg tok bilde slik det er nå for å få det med på julekortufordringen, så slipper jeg å tenke mer på den.
Et kort laget med motiv som er klistremerke i fra Penny Black. Disse klistremerkene har ligget ubrukt i 3-4 år, så nå har jeg bestemt meg for å bruke disse på noen av årets julekort.
Arket er vel et gammelt Daisy D?
Stempeltrykk i fra Hänglar og Stänglar malt med distress, rund tekst i fra Kreativ Hobby, snøfnugg i fra QK. Arkene er jeg usikker på produsent i farten.
2 kommentarer:

Maya sa...

Superfine julekort..blir rent inspirert til å begynne julekort produksjonen her og :-))

God tur over dammen og kos dere masse....tipper det blir dager stappfulle av opplevelser og inntrykk.

Anne sa...

Steikje som du har produsert med kort i helga da. Kjempefine juekort :-)

Nå sitter du nok på flyet tenker jeg, full av spenning og forventninger. Skal tenke masse på dere disse dagene.