onsdag 1. oktober 2008

Julekort for september

Her er mine 5 julekort for september.Det er deilig å være så godt i gang, men nå må jeg snart sette inn det skikkelige høygiret for å få produsert nok til julemesse og de jeg selv skal sende.Papiliostempel i fra fjor fargelagt med Distress, bakgrunnsarket og det stripete er i fra Imaginisce sine juleark, noteark i fra MM sin Fa la la, bazzill, MM sine kristornblad, teksten er vel i fra Kari Asdal, blonde, oval og scallopoval er puncher i fra Marvy.
Motiv fra internett printet ut på bazzill, noteark i fra MM sin Fa la la, det blå bakgrunnsarket er fra Imaginisce sin juleserie (den heter vel Snowed In), utklippsark i fra Norsk Stempelblad, halvperler i fra Kaiser Craft, Lilla bazzill som har fått litt dabbermaling fra Ranger på seg og noen knapper jeg ikke vet hvor kommer fra.
Blå og rød bazzill, juleark i fra Imaginisce, stempelmotiv i fra Papilio fargelagt med distress, scallop og oval puncher fra Marvy (lilla og rosa) og til slutt har jeg brukt de nye limarkene i fra Clearsnap og brukt MM sitt glitter over. Bærene på kristornen har fått på seg rød glitterlim.


GCS Artmount-stempel, Bazzill sin nye Dotted swiss og mønsterark fra MM sin juleserie Fa la la, noen halvperler og Stickles glitterlim.

6 kommentarer:

Sivic sa...

Her var det visst lenge siden jeg hadde vært innom og kikket : )
Måtte jo inn og se på det nye glitteret ditt vet du : )

Utrolig mange flotte kort du har laget i det siste,nydelige bilder av selene og koselige bilder av barnehagegutten din. Utrolig hvor fort årene går.

Ha ei fin helg!!

Maya sa...

Så flotte julekort....herlig å være så godt i gang med kortene...her har jeg ikke begynt å tenke på dem engang :-)

Anne sa...

Så koselige julekort Grethe....det er jo bare så flott det julestempelet. Vi får ta en kveld sammen med julekort slik at du får litt unna.

Connie sa...

Kjempe flotte julekort, Grethe :-)

Håper det er ok at jeg legger til din blogg i min blogg-liste...! Inspirerende å titte i bloggen din!!

Klem Connie

Anne May sa...

Hei!
Mange herlige og flotte kort.Koselig blogg du har.

Ha en fin kveld!

Unni sa...

Såååå flotte kort du he laget... Og ein herlige sønn...

Koselig å snakke me deg idag :) Takk for tips, ska prøve å få testet dem i helga...

Håpe det e greit eg legge deg t i bloggen min og at du koser deg masse i helga...

Klem