fredag 3. april 2009

Julekortene for januar og mars

Jeg lager 5 julekort i måneden. Kortene for februar har jeg allerede lagt ut, men nå har jeg endelig fått lastet opp kortene for januar og mars også. Jeg ble som vanlig sittende de siste dagene å lage de 5 kortene nå i mars, men det er vel verdt det når oktober kommer. Aprilkortene håper jeg å få laget i påsken, men det spørs vel ;)


Marskortene:
Jeg har brukt bazzill, mønsterark i fra 3ndy Papir (ja, jeg har visst noen av de liggende...) Mønsterarket med tekst på er i fra Papirdesign. En kakeserviett vi selger på jobb, motiv i fra Lindy-stempler som Hildegunn har tegnet og jeg har malt med distress. Nissen er trykket ut med Label 4 Spellbindersdies. Tekst i fra North Star Stamps, stjernene er vel Qk og har to har fått glossy accent på seg og to har fått glitterlim - det hule med Cinnamon og det tette med Star Dust.
Et nesten likt kort, men med mønsterark i fra My Minds Eye vel... og uten kakeservietten.

Tekst i fra North Star Stamps som er trykket ut på Label 4-dies i fra Spellbinders. Mønstearket vet jeg ikke hvor kommer fra, men jeg har stemplet det med et swirlstempel i fra Papirgleder.Et over samme lest, men i rødt. Det grønne mønsterarket er fra basic grey og mønsterarket bak er i fra Making Memories.


Hovedmotivet er en tag i fra 3ndy Papir, mønsterarkene vet jeg ikke. Bling i fra Prima, julestjerne i fra BossKut med brads i fra Karen Foster og kakeserviett i fra Familieskatter
Januarkortene:
Dette kortet har jeg faktisk funnet inspirasjon i fra en youghurt som jeg kjøpte før jul. Da hadde Tine julesmaker på youghurtene, og rom-og rosinboksen var bare helt mine farger. Fant ut at jeg skulle lage bakgrunnen selv, men når jeg fant mønsterark i samme farger og mønster måtte jeg bare kjøpe og bruke det.
Veldig inspirert av et kort Louise har laget. Anne ville lage slike som årets julekort, men vi skulle teste litt forskjellige småting.
Her har jeg laget distressbakgrunn med weathered wood, faded jeans og broken china. Stemplet tekst og snøfnugg med faded jeans og embosset juletrærne (stempel i fra GCS) med snow flake.


Et kort i litt samme dur, men med et annet motiv i fra GCS, tekst i fra North Star Stamps og borderpunch i fra Marthe Stewart.


Et kort nok så likt som det ovenfor her.
Motiv i fra GCS og tekst i fra North Star Stamps. Snøfnuggene er vel i fra Making Memories. I alle fall noen jeg har kjøpt på jobb. Halvperlene er fra Kaisers.
Og nok et kort med distressbakgrunn. Juletrærne i fra GCS er stemplet med Faded Jeans og har fått litt Star Dust stickles i fra Ranger på seg + rundt bakgrunnsarket. Teksten er fortsatt i fra North Star Stamps og puncher i fra Marvy Uchida - lilla scallop oval og rosa oval.
1 kommentar:

Anne sa...

Nei se der har du fått ny banner også. Steikje så produktiv du har vært med julekort.....når november kommer er du jo ferdig med alle.

Her var det jammen meg mange fine julekort. Det er jo så fint det stempelet som Hildus har laget med fjosnissen.