torsdag 30. april 2009

Julekort for April

Nei, nå er det jammen på tide å oppdatere her.
Siden det er siste dag i april så får jeg legge ut julekortene for april.
For en gang skyld ble jeg faktisk ferdig i går - 1 dag før fristen. Det er jammen meg ikke verst. Hver måned tenker jeg at "neste måned skal jeg lage de tidligere...", men hver måned sitter jeg på slutten. Uansett er det deilig at jeg bare til nå i 2009 har laget 20 julekort :)


Bazzill, motivet er vel fra Whipper Snapper - malt med distress, mønsterark i fra Imaginisce sin juleserie 2008, tekst fra North Star Stamps, halvperler i fra Kort og Godt og grungeboard som er dabbet først med Hvit og så Pearl


Konvoluttkort laget av et annet ark i Imaginisce sin juleserie 2008, snøfnugg i fra Spellbinders, tyll i fra Bazzill, blingswirl i fra Prima, tekst i fra North Star Stamps trykket ut med Spellbindersdies, og blondekanten er trykket ut med Fiskars Borderpunch
Et snurrekort. Snøfnugget er i fra Easy Punch, tekst fra North Star Stamps stemplet på vanilla Bazzill og litt Star Dust glitterlim i fra Ranger, gammelt møsnterark i fra Basic Grey og grungeboardswirl som er farget først med hvit dabber, så Pearl og til slutt litt gull. Overflaten er blitt som den er blitt for jeg har varmet dabbermalingen med varmluftspistol og da blir det kul effekt.


Motiv i fra WhipperSnapper fargelagt med distress, notatlapp i fra Prima, mønsterark i fra Imaginisce, rundt stempeltekst i fra Kreativ Hobby, Vinterkos i fra North Star Stamps og halvperler fra Kort og Godt.Og til slutt enda samme motiv som er fargelagt med distress, mønsterark i fra Imaginisce, rundt tekststempel i fra Kreativ Hobby, Vinterkos i fra North Star Stamps.
3 kommentarer:

Jonna sa...

For noen flotte og detaljrike julekort! Tror jeg må fram med varmluftpistolen neste gang jeg bruker dabbermaling....

Anne sa...

Hoawww så effektiv du har vært på julekort da. Disse var jo skikkelig koselige og det konvoluttkortet var skikkelig tøft med det mønsterarket du har valgt.

Nå må vi snart ha en kortkveld sammen igjen.

Iren sa...

Så flotte julekort du har laga denne gangen også Grethe!

Ha ei flott helg!

Klem