fredag 6. november 2009

Noen LO`er

Jeg kaller meg scrapper og kortlager, men legger bare ut kort. Fy skam meg. Det betyr ikke at jeg ikke scrapper i det hele tatt, men det blir liksom ikke at jeg tar bilde av de. Her kommer noen få. Litt usikker på om jeg kanskje har lagt ut de første her, for det er noen gamle jeg hadde bilder av på dataen. De to nederste er i alle fall ikke lagt ut. Det er to jeg hadde på et nybegynnerkurs nettopp.

På den første her har jeg brukt ark fra Basic Grey sin Porcelain-serie og Bazzill. Brads fra Kort og Godt, sikkerhetsnål og "Play"-tag fra Tim Holtz, punch på tagen fra Fiskars og blomst og rose fra Prima. Bildene er tatt i fjor sommer på Ølberg av Emil som storkoser seg på vippen.Her har jeg brukt noen gamle Basic Grey-ark, bazzill og thickers. Snøfnuggene er kuttet ut fra Cricut. Stempelet er vel fra Ladybug og har fått litt Star Dust glitterlim på seg.
Bildet her er tatt i sommer på Geilo og er av Emil som går tur med morfar. De har akkurat vært og matet noen hester. Jeg har brukt Making Memories sin nye Findings-serie, Kraft bazzill, pom-pombånd og blomster fra Prima, metallsommerfugl fra Kort og Godt, thickers fra American Crafts, tag fra Tim Holtz har fått seg et strøk med Rangers sin nye blanke Crackle Paint.Bilder av Emil fra sist vinter. Det hadde snødd i løpet av natten og Emil mente at bilen, huset og veien var skittent så jeg fikk hjelp til å "vaske" bilen. Ikke så lett å forstå... Jeg har brukt hvit bazzill som jeg har sprayet med Glimmermist i Frost og mønsterark i fra Papirdesign. Snøfnuggpuncher i fra Easy Punch og halvperle fra Kort og Godt. Blonde fra Hjelmtvedt og pom-pombånd fra Bazzill. Ellers har jeg fått meg mer utstyr på scrapperommet. Jeg har spandert på meg DreamKutz fra Zutter. Helt genial til å kutte masse papir nå som jeg forbereder julekortkurs i fleng ;)
Og til slutt må jeg bare vise en serviett jeg fikk av mannen og Emil i dag. Riktignok får jeg ikke beholde den så lenge, for vi fant ut at svigermor skal få den i julegave av Emil - serviettsamler som hun er.

Ingen kommentarer: