fredag 20. november 2009

I sommer var vi på ferie på Geilo, og en av dagene var vi på besøk hos en kamerat av far. Han har et lite småbruk med hundrevis av diverse fugler. Bl.a. en svart svane, kalkuner, påfugler og ja, jeg vet ikke hva. Et paradis for en som liker å fotografere, og jeg hadde lyst å få med mest mulig bilder på en LO av alle bildene jeg tok, og med så mange bilder blir det lite pynt. Herfra kommer det flere LO`er, men her er den ene jeg har laget med bilder av forskjellige fulger.
Emil syns det var veldig gøy å være på Sagen, men det var litt skummelt med de store kalkunene (mammaen var helt enig, for de fotfulgte meg overalt *hehe*), og da var det godt å ha morfar sin hånd å holde i eller få sitte oppe på biltaket der fuglene ikke kom til :)Jeg var med på en utfordring der vi skulle bruke 5 forskjellige rub-ons, så da fant jeg fram denne halvferdige LO`en som har ligget lenge. Godt å få den ferdig. Bildet er også fra Geilo da vi var på besøk hos gommo (min mormor) som på bildet er 100 1/2 år gammelt. Bildet er ikke noe bra, og kvaliteten er heller ikke så god etter at jeg har lysnet det så mye som jeg tør, men likevel et bilde som betyr enormt mye for meg.
Jeg har brukt noen gamle ark fra Basic Grey, blonde fra Hjelmtvedt, 4-tallet er thickers, bokstavene er klistremerker fra Doodlebug, blomster og bling og halvperler i midten på blomstene fra Prima, blader fra Storyteller, metallpynt fra Kort og Godt og rubons fra bl.a. American Crafts, de andre husker jeg ikke...
Et bilde av min svigermor. Emil kaller av en eller merkelig grunn farmor for Blinka (hun heter Wencke og han klarer å si det), og tittelen på LO`en har jeg hatt klart for meg i evigheter. Arket er en helt ny serie vi har fått inn på Familieskatter fra serien Ancestry (helt sikkert feil skrevet), usikker på produsent bladranken er Prima, blonde fra Hjelmtvedt, metallpynt fra Tim Holtz og overskriften er QuickKuts. det skal også noe tekst på denne, men det blir en annen gang.
Dette z-kortet er et julekort jeg laget til julekortkurs. Hjørneteksten så himla skjeiv ut fra denne vinkelen... Jeg har brukt bazzill, favorittnissen min fra Lindy som Hildegunn Skjæveland har tegnet, mønsterark fra Ladybug and friends og hjørnestempel fra North Star Stams. Snøfnugget er Create a Flake One fra Spellbinders. Sist helg var vi 6 venninner på scrappehyttetur. Jeg pyntet bl.a. denne Anthon Berg-esken + LO`ene fra Sagen og med svigermor.

2 kommentarer:

Jonna sa...

Så mye lekkert! Og nå fikk jeg desperat behov for snøfnuggdies fra Spellbinders.....

Oxana sa...

Hei Grethes og takk for sist! Så masse fint du har laga! Kjempestilige LO og flotte kort!
God helg og Klem
Oxana