søndag 7. mars 2010

Flere LO`er

Dette skulle egentlig være en scraplift jeg hadde sett til de arkene, så en dag Emil lekte med togbanen var mammaen fort framme med kameraet. Vi var 4 jenter på scrappehyttetur og jeg hadde glemt liften, så det er litt kopiering og mye fritt frem her.
Mønsterpapir og chipboard i fra Imaginisce, bazzill, thickers fra American Crafts, metallpynt fra Tim Holtz og scrappers floss.Bryllups-Lo av min bror og svigerinne. Mønsterpapir i fra TPC, fjær fra Familieskatter, blomster fra Prima og Storyteller, rosebladdies fra Spellbinders og tyll fra Bazzill. Litt detaljer av pynten på begge sider
Her mangler det litt tekst som jeg ikke har fått på enda, men jeg vet hvor og hvordan jeg skal ha det, men legger ut LO`en for jeg gidder ikke ta nytt bilde...
Jeg har brukt bazzill, mønsterpapir fra Making Memories, Doilie Lace-punch fra Martha Stewart, roser fra Storyteller, glitterhjerte fra Melissa Frances, tyll fra Bazzill, blingswirl og bokstaver fra Prima.
Detalj fra pynten

2 kommentarer:

Janne-Lise sa...

Så mye flott det var i denne bloggen her. Hit kommer jeg gjerne igjen :) Den sove søtt var utrolig lekker og det samme var bryllupsLOèn. Også må jeg si at jeg likte godt den tog-LOèn også jeg da :) herlig og leken.
takk for titten.

Anne sa...

Kjempeflotte lo`er.....disse er jo bare enda finere i virkeligheten.