onsdag 31. mars 2010

Julekortene for mars

Så kom jeg jammen meg i mål i mars også med målet mitt om å lage 5 julekort hver måned.
Det første her er et "gnikk-og-sprut-bakgrunn" laget med distress. Motivet og teksten er fra North Star Stamps, brads er fra MME Lush, snøfnuggpunch fra EasyPunch.
På alle de andre kortene her har jeg brukt ark fra resteboksen bortsett fra 2 bazzill på det første her. Motivet har ligget nesten ferdigmalt i sikkert over 1 år. I dag fikk jeg endelig malt selve fuglen som gjensto. God Jul-tekst fra North Star Stamps, snøfnugg fra Easy Punch, halvperle fra Kort og Godt og ellers har jeg brukt Spellbindersdies. Dette kortet ble laget på 15-20 minutter, så det snakker vi ikke mer om...
Motiv i fra North Star Stamps, pappramme fra Kort og Godt, mønsterarket er fra Imaginisce, julestjernene fra Storyteller.Mønsterakr fra Making Memories og Papirdesign, Spellbindersdies, halvperler fra Kort og Godt, snøfnugg fra Easy Punch, bling fra Prima. tekst fra North Star Stamps.Pappramme og halvperler fra Kort og Godt, snøfnugg fra Easy Punch, borderpunch fra Martha Stewart.

4 kommentarer:

Anne sa...

Himmel og hav så produktiv du er for tiden. Jeg er skikkelig imponert. Du er jo kjempeflink på ulekort om dagen. Herlige julekort...likte spesiellt de med den fine fuglen på.

Guro sa...

Jammen er du flink; herlige julekort!!! Imponerede å få dem unna så tidlig.
Ha en flott dag:-D
Klem Guro

Wenche sa...

Kjempeflotte julekort. Imponert over at du orker å lage julekort på denne tiden av året.... :) Likte den fuglen, den syns jeg var kjempefin.

izi sa...

Så flotte og varierte julekort du har laget.