tirsdag 12. oktober 2010

Nytt kjøkken...

Her er rester fra det gamle kjøkkenet. Stedbygd i 1962 da huset var nytt. Her skal det etterhvert bli vårt soverom, men først skal vi bli ferdig med alt annet rundt forbi...Her er det nye kjøkkenet under montering. Vinduet ved spisebordet er skiftet ut. Det har også kommet nytt vindu på kjøkkenet, så dermed skiftet vi i samme sleng kledning på hele denne langveggen og alt som det medførte med nye asfaltplater, ny isolasjon og nye lekter. Veggen fra stuen til kjøkken er også blitt revet ned og det er satt opp en lettvegg på 70 cm.Her er Astrid på besøk hos meg og er satt i gang med å sette inn i de nye kjøkkenskapene. Til venstre på bildet ser dere to skuffer i fra den gamle innredningen.
Vi har også skiftet parkett på kjøkkenet og i stuen, Emil har fått nytt vindu på sitt rom, kledningen er skiftet på to små vegger ute og vi pusset opp hele stuen.
Det hele startet egentlig med at vi skulle skifte et vindu og en verandadør i stuen.
Nå nærmer det seg slutten på det meste. I dag har vi handlet lamper til stuen og bestemt fliser til kjøkkenet, så nå er det bare pynting og småting igjen. Deilig.
Helt til vi starter på oppbyggingen av vårt soverom slik at vi slipper å sove på gjesterommet...
Noen som har hørt at det ene fører med seg det andre??? Hvis ikke så kan jeg fortelle dere en hel del mer om det...
Litt tid til å være kreativ har det likevel blitt. Jeg har visst bare tatt bilde av dette ene bryllupskortet, så her må jeg skjerpe meg. I sommer dro jeg og Emil ut i campingvognen etter jobb mens Ronny fortsatte jobbingen hjemme litt utover leggetid, så da hadde jeg god tid til å være kreativ etter at Emil var i seng. Det er godt å se at man er produktiv :)
På kortet har jeg brukt Sort bazzill, bazzill sølv metallic, bazzill Glazed i sort, klistremerke som motiv, tekststempel og halvperler fra Storyteller.

1 kommentar:

mo9ca sa...

Å fyttigrisen for ett prosjekt!! Men eg må sei at dåkke e flinke så verkeligt blir ferdige... eg kan nemligt fortella deg mye om det å ikkje bli heilt ferdige med prosjekter....
Ser utroligt flott ud Grethe, å dåkke har vært kjempeflinke!
- det eina drar alltid med seg det andra, tror maen min og har fonne ud det, det e vel derfor det aldri skjer NÅGEN ting her hjemma hos meg... jaja, det e visst ein aen diskusjon hehe!!
Kos deg på nya fina kjøkkenet ditt - snakkes sikkert snart :)

*klem*