tirsdag 15. februar 2011

Siv Linda og Anne May var innom butikken på lørdag. Vi utfordret hverandre med å lage noe av nyhetene som har blitt med oss hjem de siste dagene - og hvis vi fikk tid så skulle vi bruke ting som har ligget i minst 2 år uten å bli brukt. Kortet med det nye har jeg av alle ting ikke klart å ta bilde av - men til mitt forsvar så er det meste på kortene under nyheter jeg har tatt med meg hjem de siste ukene for å lage forslag til konfirmasjonsinvitasjoner. Fristen var før midnatt tirsdag. Jeg er litt på overtid, men det er egentlig bare for å få med meg forslagene på invitasjoner slik at de også kom med...

Kortet under her er med gamle ting.
Mønsterark fra Wild Aspargus og bazzill Bling, motivet er jeg usikker på hvem er fra, men et stempel jeg liker veldig godt. Blomsten er en silkeblomst fra den tiden da det var in med store blomster og vi kjøpte silkeblomster og demonterte. Bazzill, mønsterark, motiv og blomst er limt sammen for minst 2 år siden, men jeg har aldri gjort noe med det siden. Egentlig er det klippet ut for å dekorere en papirpose, men nå ble det et bilde i stedet. Kleshengeren MÅTTE jeg bare har i flertall, men har aldri brukt en eneste en *rødmer*
Metallhjørne fra Kort og Godt, hvit blomst fra Prima. De vanlige knappene er fra den tiden Bazzillknapper var såååå in og vi hadde bytteringer på scrapping.no og delte for å få alle fargene. Metallknappen er fra da jeg jobbet på Kid Interiør og Bernina lå i Langgaten. Det vil si at den har ligget ubrukt i minst 5 år... Blonde fra Vestergaard, tekststempel fra Storyteller og i høst etter Papirfesten for oss som var på kurs med Carolyn Peeler så var det vel flere som kjøpte med seg en boks med Glimmer Glitter. Mitt har stått ubrukt siden, men fant ut at nå var det rette prosjektet å bruke det på ;)
Et restekort jeg har laget med diverse som lå foran meg på pulten... Mønsterark fra Basic Grey, stempel fargelagt med distress og metallhjørne fra Kort og Godt, blonde fargelagt med distress fra Vestergaard, blomster fra Storyteller, borderpunc fra EK Success. Mens gradestokken viser minusgrader og vinden suser rundt hjørnene her, så viser jeg dette kortet som jeg laget i fjor sommer. Syns hun badedamen fra Art Impression er så herlig. Jeg har malt henne med distress. Arkene er fra Imaginisce, blomstene fra Bazzill og Prima. Nettet er fra en gammel krabbeteine jeg fant på Ølbergstranden den ene dagen. Som den scrapper jeg er drasset jeg hele krabbeteinen med meg, rengjorde den og brukte den bl.a. på kortet her. Skjellene er også funnet på stranden. Det går mot sommer, folkens!!!Jeg måtte jo prøve meg på disse populære rammekortene jeg også. Egentlig så er jeg dårlig på å prøve meg på bretteteknikker, men syns det er så gøy når jeg prøver meg. Motivet er fra Kreative Hender, metallhjørne, datacharms og diecuts fra Kort og Godt, halvperler og Gratulerer-tekststempel fra Storyteller, stjernepunch fra Easy Punch. Mønsterarket er jeg litt usikker på, men lurer på om det er fra Fancy Pants. I alle fall noe av det nye vi har fått inn på Familieskatter.
Bare for å vise dybden. Og sjekk den nye kule charmsen fra Kort og Godt. PC!!! Her har jeg brukt avbitertang og klippet av selve hengedelen siden jeg skulle lime den rett på stjernen.
Konvoluttkort med ark fra Vestergaard. Det er glitter på, men det vises ikke her. Tekstsstempel fra Storyteller og diecuts Label 4 fra Spellbinders. Jeg har ikke pyntet dette noe, for det er et eksempel til innbydelse så jeg måtte bare få tatt bilde, så pynter jeg ferdig senere.
Enda et forslag til innbydelse. Motiv- og tekststempel fra Storyteller, mønsterark fra Basic Grey, halvperler fra Kaisers Kraft, oval fra Spellbinders.
Z-kort.
Litt usikker på om dette kanskje er lagt ut før, men... Jakkestempel og metallpynt fra Kort og Godt, tekststempel fra Storyteller, mønsterark fra My Minds Eye, stjernepunch fra Easy Punch.
3-foldekortet lukket.
Nok et kort jeg venter til anledningen byr seg med å sette på tekst. Jeg har brukt 2 forskjellige mønsterark fra Vestergaard med baksider. Bak de revne kantene er det brukt mønsterark med fotball fra Papirfdesign, stjernepunch fra Easy Punch, motiv fra Storyteller.
Motiv fra Kort og Godt fargelagt med distress, tekststempel fra Storyteller, halvperler fra Kaisers og filmstripe fra Tim Holtz. Mønsterark med konfirmant fra Papirdesign, stjernepunch fra Easy Punch nok en gang ;)
Mønsterark fra Papirdesign, stempel fra Storyteller og diecuts fra Kort og Godt. Og helt sensasjonelt: stjernepunchen fra Easy Punch ;) Jeg hadde dette liggende i butikken en dag og klippet opp lappen med invitasjonstekst for å vise en kunde, så her er det bare en blank lapp med bazzill i.
Et babykort med mønsterark fra American Craft. Helt riktig rosafarge og bitte små hjerter på. Blomster, halvperler, metallpynt, roser og stempel fra Storyteller. Borderpunch fra DoCrafts, tyll fra Bazzill.

1 kommentar:

Sivic sa...

Så flink du har vært!!!
Her var det jo mye flott altså : )
Vi trenger kanskje noen utfordringer av og til for å få fart på oss : )
Ha en fin og kreativ uke videre!!