mandag 14. april 2008

Anne ble drukket ut i helgen

23. mai skal Anne og Jan til pers i ambassaden i København med Elisabeth og Atle som forlovere, så Elisabeth tok sin oppgave alvorlig og fikset utdrikningslag for Anne til tross for at Anne innstendig har sagt sikkert til alle hun kjenner at hun IKKE ønsker utdrikningslag.

Gjengen som skulle av gårde møttes i lørdag kl 12 utfor hos Elisabeth for å dra samlet ned for å overraske Anne. Elisabeth og Hilde hadde skrevet sang på melodien til OL-floka, så idet Anne åpner døren sang vi for en mildt sagt forbauset kommende brud. Først ut i 3. vers (til tross for mange klare hint i sangen) forsto hun at hun skulle på tur med sangkoret på 9 stk. som sto utfor døren med det samme.
I full fart fikk Anne pakket, med beskjed om at hun skulle være borte 1 natt.

Elisabeth hadde fått låne en firmahytte i Frafjord. Vel fremme fikk vi lesset av bagasjen før vi dro videre for å gå opp til Månafossen. Det er ikke mer enn ca 300 meter opp, men utrolig bratt, så det var 10 svette damer som karret seg oppover. Vel oppe hadde vi en fantastisk lunsj med flott utsikt før vi måtte ned igjen for 7 av oss skulle på Frafjord Spa som lå rett over veien for hytten.

Etter spaet var det taco til kvelds, pakkelek der Anne måtte gjette hvem som hadde kjøpt hvilken gave, masse latter og moro, og en del av oss fikk endelig realisert sangkarrieren vår med Singstar på Playstation.
For de fleste var det ikke natt før kl 4 - barnefri som vi var - (Annette og Marianne var mer fornuftige, mens Lena... hun holdt vel faktisk ut til kl 3 :fnis: ).

I dag har vi hatt en fantastisk frokost med Elisabeths hjemmebakte rundstykker før vi ryddet og vasket hytten, slappet litt av og måtte hjem til hverdagen igjen. Hverdagen kom vel litt brått på meg; for idet jeg går ut av bilen til Elin og sier adjø til de andre ser jeg at Ronny og Emil er ute med vår bil - og husnøklene mine, jo de ligger selvsagt i vår bil :dån: Det er da det er godt med naboer som kan ta vare på en stakkar som er utelåst ;)

Legger ut litt bilder av ting og tang i fra ei knakende kjekk helg :D
Takk for turen til Elisabeth, Anne, Karen, Annette, Annette, Marianne, Lena, Elin og Hilde.
Vi skulle bare så gjerne hatt med de tre siste som dessverre hadde gyldige grunner til å bli hjemme.


Karen og Marianne øver på sangen utfor hos ElisabethEn overrasket Anne - som sikkert 5 ganger sa at hun sto med bananskall i hånden mens vi sang :fnis:
På toppen ved Månafossen. Fra venstre: Hilde, Elin, Marianne og Annette
Vi sang sangen igjen for Anne ved Månafossen slik at hun skulle få mer med seg denne gang. Her representert ved Lena
Månafossen
Frafjord Spa
Elin, Marianne og Anne venter på spabehandling
En av paparaziene. Det er Annette som skjuler seg bak kamera og blitz
Elisabeth som popstjerne
Hilde som popstjerne
Annette, Anne, Marianne og Elisabeth godkjenner hva som er blitt tatt av bilder
Hytta var fin og luftig, og her er det nesten klar for avreise

1 kommentar:

Anne sa...

Må jo bare innom for å takke for en heidundrandes flott tur. Jeg har lyst til å reise til hytten igjen neste helg også og bade i badebassenget på spa senteret.

Tusen takk for at du hadde lyst til å være med gjengen på en knallkjekk hyttetur.