søndag 20. april 2008

Ligaoppgave nr 5


Mitt bidrag i scrappeligaen oppgave 5.Det var jeg som hadde laget oppgaven der vi skulle scraplifte (kopiere) en LO i fra Ingers.

Ellers har jeg akkurat kommet hjem i fra fotballkamp på Sandnes Stadion mellom Sandnes/Ulf og Sogndal. Ulf vant 3-0.

Dagen blir jo bare bedre når Bryne spiller uavgjort 1-1 mot Notodden og ligger dermed på siste plass. (Det vikigste er at Ulf ligger foran...) Og Viking vant 1-0 borte mot Tromsø. HURRA!!!

I dag har vi fått gjort masse her for Emil har overnattet hos mor og far, så før vi hentet han og fikk middag, så fikk Ronny satt i ny dør til kjøkkenet og soverommet vårt og jeg fikk vasket og klargjort campingvogna til sesongen starter 8. mai.

Emil sov hos mor og far for vi var ute i går og spiste med jobben til Ronny. En ny kollega av mannen fikk sin østerriske operasangerinnehustru på besøk (hun bor i Wien på grunn av karrieren) så det var for å hilse på henne vi var ute. En tidligere kollega av mannen prøver å starte et lite intimt spisested i det gamle fjøset, så det var der vi var. Det var veldig koselig sted og utrolig bra mat. Nevøen hans har frem til helt nylig vært kokk Hall Toll i Stavanger, så han er også med på dette prosjektet og han tidligere kollegaen til mannen er utrolig flink med mat og har prøvd litt forskjellige ting. Bl.a. lager han og kona jærgome og pesto laget av ruccolasalat som han selger. Vi fikk selvfisket sik på alle rettene utenom desserten *he-he* Til forrett fikk vi frityrstekt lefse med kaviar, rømme, gressløk og sik, så var det soppsuppe med sik (jeg liker ikke sopp, men dette er noe av den beste suppen jeg noen gang har spist), til hovedrett var det snitzel med sik inn, ansjos, kapers, sitron og råstekte poteter og til dessert var det tilslørte jærjenter (bondepiker ) som var laget av Bestemor Lærum sitt eplesyltetøy i bunn, jærgome (det er de vi var hos som lager denne) og med krem og sukker på toppen.

3 kommentarer:

Tonje sa...

åh for en nydelig LO! Herlige farger du har brukt. Du har fått en award, se i bloggen min;-)

Jojo sa...

Jammen, er det her du gjemmer deg! ;-)Så masse fint, og så masse tekst! Meget imponert nå...

Maya sa...

Så stilig side :-))) Liten sjarmør det der ;-)