torsdag 14. mai 2009

ATC`er

Jeg var med på en swap med ATC`er for en stund tilbake, men har visst ikke lagt de ut. Tema var fritt, men de skulle inneholde rosa. Rosa er ikke akkurat en farge jeg bruker så altfor mye, men utfordret meg selv til å ta litt av med rosafargen ;)Motivet er et glansbilde i fra et brett vi har på Familieskatter.
Bakgrunnen er laget med Lumiere og dabbermaling med kredittkortmetoden.


Her har jeg brukt deler av et motiv i fra Kort og Godt som er malt med distress. Teksten er med MM sine magnetalfabetstempel. Heftig bruk av Glossy Accent og Crackle Accent i fra Ranger. Ellers har jeg brukt kakeserviett og deler av et glansbilde.
Da jeg var på CHA i fjor sommer fikk jeg med meg en 6x6-blokk i fra en ny papirleverandør som jeg ikke husker navnet på i farten, og mønsterarket er derfra. Melissa Frances glitterhjerte. Say it with Pearls og blomst i fra Prima, Crackle Paint i Old Paper og Glossy Accent i fra Ranger.


På bakgrunnen har jeg lekt meg med Lumiere og Dabbermaling. Swirlen er Grungeboard i fra Tim Holtz som jeg har fargelagt med Glimmer Mist Cranberry Sing og Gold i fra Tattered Angels.
French Script-stempel i fra Hero Arts og halvperler i fra Kort og Godt. Blonden er vel også i fra jobb.
Og så den siste.
Mønsterark i fra MME. Say it with Pearls i fra Prima og noen eldgamle små blomster som vel også er Prima. Er det Got it Flowers mon tro?
Kamèdame med ramme i fra Kort og Godt.
Her har jeg også brukt et av de første stemplene jeg kjøpte, og helt sikkert mitt mest brukte: French Script i fra Hero Arts. Endelig har vi fått det inn i butikken til min store glede :)4 kommentarer:

Jonna sa...

Fantastisk nydelige ATC'er! Her var det mange lekre detaljer å studere.

Anne sa...

Du og dine ATC'er :-) Disse var skikkelig flotte , MEN jeg skjønner fortsatt ikke hva du skal bruke disse til :-)))

Likte godt det nederste jeg :-)

Louise sa...

Flotte ATC´er. Kjekt å se at det skjer noe i bloggen din :-)

Oxana sa...

WOW!!! Så flotte kreasjoner! God helg og klem fra Oxana.