tirsdag 26. mai 2009

Klar for Danmark, eller...

Nå er det igjen klar for det årlige Himmerlandstreffet i Aars.
Ferje og hotell er bestilt og tilfeldigvis oppdager vi i dag at ferjeselskapet har gjort feil med billetten vår *dån*. Ferjen vi skal ta går fra Tananger kl 20:30 onsdag 27. mai, mens ferjeselskapet har bestilt billett til oss 27. mars(!!!) Det er jo bare så typisk...

Vi har prøvd å ringe ferjeselskapet i kveld, men får ikke fatt i de rette folkene, så nå får vi bare avvente til i morgen tidlig - og ringe å høre om de kan endre billetten til i morgen kveld. Heldigvis skal vi reise med motorsykkel, så det bør ikke være det største problemet å få plass til oss. Det er jo verre om vi får lugar. Ikke akkurat det ideelle å sove hele natten i liggestoler, men det får så være.

Skjærer alt seg får vi heller prøve å bestille ferjebillett i fra Kristiansand torsdags morning kl 8:00. Da reiser vi i så fall til Kristiansand i morgen rett etter jobb og overnatte på hotell. Det høres i alle fall bedre ut enn å måtte reise kl 3 på natten for å nå frem i tide.
Kjenner jeg er litt fortvilet nå, men vi må bare avvente til i morgen og håpe på at alt ordner seg. Det pleier jo som kjent å ordne seg for snille jenter ;)

3 kommentarer:

Hannemor sa...

Uff, så kjedelig med de billettene - håper det ordner seg greit og at dere slipper å endre avreisested/tidspunkt.

God tur! :D

Sivic sa...

Håper det ordner seg for dere!!
Ha en god tur : )

Anne sa...

Er det ikke typisk at noe skulle være galt med bilettene. Mener å tro at dere får plass jeg med motorsykel og lugar. Er vel ikke så fullt på denne tiden av året.

Ønser dere en riktig god tur, så skal jeg styre sjappå imorgen.:-) Kos deg masse i drømmeværet som er meldt, så snakkes vi over helgen.