torsdag 18. juni 2009

Julekort for mai

Jeg lager altså ikke bare julekort selv om det kan virke slik i bloggen min ;)
Jeg har faktisk laget en del kort i det siste, men jeg må få tatt bilder av de slik at jeg kan få lagt ut noen vanlige kort også ;)

Det ble Danmark på oss etter mye om og men, og vi var hjemme søndags kveld 31. mai. På tre timer laget jeg 5 julekort så dere får bare beklage, selv om jeg faktisk er superfornøyd med å lage 5 kort på 3 timer :D

Tekststempel i fra North Star Stamps, Spellbindersdies Label 4. Rundt teksten har jeg brukt litt Pearl glimmermist og litt Smooch skimmermaling på kantene.
Mønsterark i fra Papirdesign som jeg har stemplet ekstra swirler på. Swirlene er i fra Autumn Leaves. Båndet er noe vi har på Familieskatter i tillegg til tyll i fra Bazzill.


Bazzill, mønsterark i fra K& Company og 3ndy Papir. Tagen med englene er også i fra 3ndy Papir og jeg har stemplet Juleklem i fra North Star Stamps i. Studs (metallhoder isteder for bling) og pompombånd i fra Prima.


Nokså samme oppsett og ark også på dette kortet. Brads med skimmer i fra Karen Foster, ellers er det brukt det samme som på kortet ovenfor.

Et Z-kort. Det lilla mønsterarket er jeg jammen meg ikke sikker hvor kommer i fra, men lekkert er det med shimmer i.
Teksten er fra North Star Stamps og er stemplet inni Spellbinders Label One.
Og månedens siste. Mønsterark i fra Papirdesign og bazzill med embossing. Brune blingswirler fra Prima.
Teks nok en gang i fra North Star Stamps.2 kommentarer:

Anne sa...

Nei dæsken her var det jammen meg oppdatert :-)

Synes disse julekortene var utrolig fine visst du har laget 5 stykker på 3 timer. Det viser seg at du jammen meg kan være effektiv visst du bare vil.

Vi får finne på noe sammen i helgen. Kos deg på jobb så snakkes vi.

Inas lune hjørne. sa...

Du lager noen nydelige kort, og disse julekortene i bruntoner var bare lekre!