søndag 31. januar 2010

Julekort Januar 2010

Jeg fortsetter også i år med planer om å lage 5 julekort hver måned. Det var nemlig veldig kjekt å slippe stresset med å lage alle julekortene de 3 siste månedene i året. I januar starter jeg friskt med 6 julekort. Det første her er en utfordring på et forum jeg er med på om å lage et kort vinger og engler, så da benyttet jeg sjansen til et ekstra julekort :)
Jeg har brukt mønsterark fra Ladybug & friends, bazzill, fjær og blonde fra Familieskatter, metallramme fra Kort og Godt som jeg har embosset hvit og svertet med Nick Bantock van Dyke Brown og halvperler fra Kort og Godt.Motiv fra et mønsterark fra Papirdesign som har fått et strøk med Rock Candy crackle paint fra Rangers, ramme som jeg har farget med GlimmerMist - begge deler fra Tattered Angels, mønsterark fra Ladybug & Friends, snøfnuggdies fra Spellbinders, kakeserviett og snøfnuggpunch fra Familieskatter, metallhjørner og halvperler fra Kort og Godt

Motiv fra Papilio fargelagt med Distress, tekststempel fra Papirdesign, mønsterark fra Ladybug & friends, bånd fra Familieskatter, borderpunch fra Martha Stewart, noen eldgamle snøfnuggbrads, snøfnuggpuncher i 2 størrelser fra Familieskatter og halvperler fra Kort og Godt.Motiv hentet fra nettet printet ut på bazzill, bak motivet viser så vidt en Pendants dies fra Spellbinders, mønsterark fra Ladybug & Friends, fjær fra Familieskatter.
Mønsterark fra Ladybug & friends, blingswirl fra Prima, bazzill, stjerne fra Familieskatter, tekststempel fra Norsk Stempelblad.
Motiv fra Papilio fargelagt med distress, snøfnuggpuncher og blonde fra Familieskatter, mønsterark fra Ladybug og Papirdesign, halvperler fra Kort og Godt.

2 kommentarer:

Janne sa...

Nydelige julekort også så lurt å lage noen hver mnd. Jeg panikklagde 40 stykker fra 10. til 15. desember i fjor og det er ikke å anbefale ☺

Anne sa...

Se her er du virkelig igang igjen med julekort. Du er jammen meg god som klarer å lage 5 julekort i mnd....det er jammen meg mer enn hva jeg klarer. Jeg likte veldig godt kort nummer 4 her fra toppen.

Bra jobba Grethe!