onsdag 27. januar 2010

Litt om alt

Først en LO jeg har laget. Det var egentlig en lift, men endte opp med ett ekstra bilde slik at jeg fikk med begge barnehagebildene. Hva jeg syns om bildene kunne jeg fortalt dere mye om, men jeg kan i alle fall si at jeg syns det er for dårlig at å ha en rød leke visende bak hodet. Hadde det ikke vært for at dette er Emil sine første barnehagebilder så hadde jeg ikke kjøpt ett eneste ett. Nok om det...
Arket er et My Minds Eye baksiden på et fra Bohemiaserien. Thickers fra American Crafts, bånd, knapper og brads er også gamle ting som endelig er blitt brukt :) Ellers har jeg brukt bobleplast og Gesso, men forsøket med bobleplast var ikke så vellykket så da sprayet jeg litt med grafitt glimmermist over malingen, så det ble litt bedre.På søndag var vi på Dybingen og gikk på skøyter. Eller... jeg skal vel ikke skryte på meg at jeg eller Emil gikk, men vi var i alle fall tilstede ;) Bjørn Terje og Hilde hadde samlet en hel gjeng, så vi var vel ca 40 stk med stort og smått som koste seg med Hauk og Due (på bildet), hockey, tur og kos. En herlig vinterdag med -3 grader og sol. Litt bedre enn sist vi var på isen ;)
En morning vi våknet hadde Emil vært våken en stund og lekt på rommet sitt. Da hadde han funnet alle bilene han har fra Cars og satt på rekke og rad på sengekanten. Mammaen måtte bare ta bilde ;) Biler tett i tet og på rekke og rad mens Bamse og Harepus sitter fint i sengen og ser på :)

2 kommentarer:

Elisabeth sa...

ai ai ai han hadde mange cars biler.....og du det er så herlig å dokumentere slike ting som det der, for før vi vet ordet av det så er de tenåringer og ikke vi ha oss inn på rommet ei gang..hihi....
-ha en fin fin dag

Iren sa...

Så flotte bilder og Lo av en herlig liten gutt :) Måtte le da jeg så bilene på sengekanten nesten som min gutt da han var liten ;)

Klem