fredag 24. juli 2009

Ikke ett eneste julekort!

Jeg har en del bilder av kort jeg har laget i det siste som jeg ikke har forminsket enda, så i mellomtiden legger jeg ut litt gammelt...

En LO som jeg laget for en evighet siden, men som jeg ikke har lagt ut. Jeg laget den til en eller annen konkurranse inne på scrapping.no i sin tid, så bare for å få lagt ut noe annet enn julekort så kan jeg ta litt tak i noe av det gamle som jeg ikke har lagt ut. Her har jeg brukt mønsterark i fra Melissa Frances, Say it with Studs-swirls fra Prima. Derfra kommer også de hvite blomstene som jeg har svertet og rosene. Treblomstene er fra Kaisers, blonden fra Hjelmtvedt, bokstavene er Jasmine skrevet ut på Cricut.
Også en LO jeg laget ca på samme tid. Litt usikker på om jeg faktisk har lagt denne ut før, men da får dere bare unnskylde. Mønsterark i fra Making Memories sin serie Paperie og arket som bare viser enkelte steder er fra 7 Gypsies. Thickers som egentlig er grå har jeg malt sorte. Krusedull og sommerfugl er grungeboard. Krusedullene er malt med Distress Cracklepaint og sommerfuglen er farget med stempelputer.
Et z-kort jeg laget til en av mine nevøer som er en fotballgutt :)
Et kort jeg har brukt en del på kurs, men nå får det være nok. Stempelmotivet og tekst er fra Kort og Godt. Halvperler og metallhjertet kommer også derfra. Mønsterark i fra Creative Imaginations, den brune bazzillen har jeg stemplet med et bakgrunnstempel i fra Hero Arts, Blomstene er punchet ut med Retro Flowerpunch i Large og Medium.
Sist lørdag hadde onkel og tante gullbryllupsdag. En annen onkel og tante bestilte et kort de ville gi, og jeg laget dette. Mønsterark i fra 7 Gypsies, roser, bånd og Say it with Pearls-swirls i fra Prima. Tekststempel i fra Norsk Stempelblad. Ellers har jeg brukt oval og scallop oval Nestabilities i fra Spellbinders og glitterhjerte i fra Melissa Frances.

3 kommentarer:

Inas lune hjørne. sa...

Så herlig den første layouten var, er det når Emil var liten?

De andre layoutene og kortet var og flott altså, men jeg falt for den første. Lekker detalj med de blomstene.

Grethes Kreative Hjørne sa...

Takk for koselig kommentar-
Det stemmer at det er når Emil er liten :)

bente_me sa...

Skjønneste Lo en øverst:) Likte den veldig godt! ha en fortsatt fin sommer:)